Šifra nekretnine : 1394

Prodaja 68.000 € - Lokal
50 m2EG Visoko prizemlje/Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Bogoslovija Ulica: Višnjička standardna Telefonskih linija: 1 

Poslovni prostor se nalazi u blizini Bogoslovije u sklopu tržnog centra, prilagođen raznim namenama (kafić i sl., postoji prostor za terasu). Uknjižen.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Novogradska, lokal, blizina Tri Nove

25m2 | 37.000 €
Odličan lokal u blizini novog naselja "Tri Nove". Poslovni prostor u novijoj zgradi površine 25m, visina plafona 4m. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz novoizgrađeni stambeni kompleks "Tri Nove" čije useljavanje počinje u martu. "TRI NOVE" stambeni kompleks značajno menja urbanističku sliku i poslovne mogućnosti ovog dela šireg centra Zemuna. U lokalu je kupatilo i konri čvor u glavnoj prostoriji. Visina od 4m omogućava postavljanje galerije, što bitno povećava kvadraturu lokala. Cena je fiksna.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Ugostiteljski objekat, Vračar, 123 m2 sa baštom

123m2 | 290.000 €
Ugostiteljski objekat, potpuno sređen sa svim nameštajem i barskom opremom, video nadzorom, klimom, ventilacijom, protivpožarnom zaštitom i alarmom.Objekat je u dva nivoa, donji nivo ima 63 m2, gornji ima 60 m2, i bašta koja se nalazi ispred lokala ima 40 m2. U lokalu ima 80 mesta za sedenje. U donjem nivou se nalazi opremljena mala decija igraonica. Objekat ima još 3 toaleta, magacin, kancelariju, dva ulaza, izlog. Na ulaznim vratima se nalazi rolo rešetka.RETKO U PONUDI:
Detaljnije